Logo

Tuntournedos med bagekartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
600 g tunsteak
4 skiver bacon
olie
salt
peber
4 bagekartofler
yoghurt naturel
dild

Rengør kartoflerne og skær et kryds i dem. Bages i ovnen ved 200° i ca. 1 time.
Rør en dressing af yoghurt naturel tilsat finthakket dild, salt og peber.

Rul en skive bacon omkring hver tunsteak (sværdfisk, laks eller sildehaj kan også bruges) og fastgør med snor eller kødnål. Steg i olie på panden, ca. 5 min. på hver side og drys med salt og peber.

Servér fisken med bagte kartofler, dilddressing samt en grøn salat.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.069 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?