Logo

Tyrkisk youghurt kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 pk. kyllinge lår

Marinade:
2 spsk kommen
1 spsk rosen paprika
1 rødløg
4 fed hvidløg
saft af en citron
2 dl youghurt

Blend rød- og hvidløg.
Brænd kommen og paproka af og knus det.
Rør alle ingredienserne sammen og mariner kyllingstykkerne i køleskabet i 24 timer.
Udben evt lårene inden marinering og kog en fond på benene. Kyllingestykkerne steges i ovn ell. på grill.
Serveres med cous-cous kogt på hønsefonden.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 876 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillet hel pighvarEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Romersk lammekølleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hakkebøf med peberkant og porretærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Elegant jordbærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os