Logo

Tyrkiske hakkebøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 daggammelt rundstykke
2 løg
2 fed hvidløg
600 g hakket lammekød
1 æg
1 tsk halvstærk sennep
½ tsk edelsuss paprika
½ tsk tørret timian
1 knsp. tørret basilikum
150 g fetaost
4 spsk olie

Udblød rundstykket i varmt vand.
Pil løg og hvidløg og hak begge dele fint.
Bland det hakkede kød grundigt med løg, hvidløg, æg, sennep, krydderier og det godt aftrykkede rundstykke og smag til med rigeligt salt og peber.
Del farsen i 4 portioner, som formes til kugler, der trykkes flade som
almindelige hakkebøffer.
Herover fordeles fetaosten, farsen foldes sammen om osten og formes til aflange hakkebøffer.
Olien varmes på en stegepande, og bøfferne steges for midel varme i ca
10 minutter i alt.
Vendes hyppigt under stegningen.
Hertil passer tomatsalat og groft bondebrød.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.279 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?