Logo

Tyrkiske kødboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg oksefars
1 æg
1 stort finthakket løg
5-6 store fed hvidløg
salt og peber
2 tsk karry
1 tsk cayennepeber
2 tsk paprika
 
Sauce:
2 oksebouillon terninger
1 dåse tomatpuré (140 g)
0.5 l cremefraiche 18%
ca 1 dl soya
hvidløg
paprika, karry, cayennepeber og salt
 
Det hele blandes godt sammmen.
Laves til små kødboller som steges på panden i margarine.
Stegefedet fra panden hældes op i en gryde, der kommes hvedemel i som til en alm. sauce Spædes med vand, må ikke blive alt for lind.
Mængden af krydderier kan varieres efter smag.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.126 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tagine med hakket kød i tagineEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grønsagsgryde med kyllingekødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sauté skiver med bulgur og gurkemejeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberpie 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!