Logo

Tyrkiske kødboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg oksefars
1 æg
1 stort finthakket løg
5-6 store fed hvidløg
salt og peber
2 tsk karry
1 tsk cayennepeber
2 tsk paprika
 
Sauce:
2 oksebouillon terninger
1 dåse tomatpuré (140 g)
0.5 l cremefraiche 18%
ca 1 dl soya
hvidløg
paprika, karry, cayennepeber og salt
 
Det hele blandes godt sammmen.
Laves til små kødboller som steges på panden i margarine.
Stegefedet fra panden hældes op i en gryde, der kommes hvedemel i som til en alm. sauce Spædes med vand, må ikke blive alt for lind.
Mængden af krydderier kan varieres efter smag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.848 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her