Logo

Urfugle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 stk urfugle
375 g kartofler
125 g fersk spæk
50 g smør, margarine eller olie
1/2 l. suppe eller vand

Vinger og hoved afhugges, hvorefter fuglene flås, rengøres, tørres og fyldes med skrællede kartofler, salt og peber, opsættes, barderes.
De steges ved meget svag varme ca. 1 1/2 time og dryppes stadigt.
Man kan efter bruningen tilsætte jævning eller afbagning, der da anvendes til tilberedningen af saucen.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 892 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt røget makrel og ratatouilleSensommeren bugner med alt det gode til en stor portion ratatouille: Solmodne tomater,...
• KarbonaderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tandoori KalkunEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tirami su 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os