Logo

Ungkarlens rødspætte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 rødspætter
1 bdt dild
1 stortløg
2 store tomater
1 tsk salt
1/4 tsk friskkværnet peber
150 g smør
3/4 dl vand
Tilbehør: kartofler

Panden smøres rigeligt med smør
Læg fiskene på panden
Læg dild, tomatskiver og hakket løg på fisken
Fordel smørklatter over fisken
Hæld vandet ved
Læg låg over panden
Småsimrer ved svag varme ca. 15 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.002 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Filet Royal fra HawaiiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pasta med chilliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Friskfanget ørred på grillEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladeananas mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!