Logo

Ungarsk squashgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
40 g smør
1/2 dl olie
1 stort hakket løg
500 g rå kartofler skåret i tern
1/2 l. squash i ca. 1 cm. tykke skiver
1 spsk citronsaft
1 spsk sød paprika
125 g nudler
1 1/4 dl cremefraiche 18 %
 
Varm olie/smør op i en gryde og svits løg og kartofler, indtil løget er klart.
Tilsæt squash, citronsaft og paprika, og lad det simre i ca. 15 minutter, eller til det er mørt.
Tilsæt de kogte nudler og bland retten med cremefraiche.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.061 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bønneragaout med pølseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørbrad og kinakål i wokEn sund ret som bliver til i løbet af nul komma fem. Både voksne og børn bliver...
• EstofadoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banyuls med hvid chokolade og jordbærSpændende dessert med banyulsboller serveret i kræmmerhus samt hvid chokolademusse,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os