Logo

Ungarsk squashgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
40 g smør
½ dl olie
1 stort hakket løg
500 g rå kartofler skåret i tern
½ l. squash i ca. 1 cm. tykke skiver
1 spsk citronsaft
1 spsk sød paprika
125 g nudler
1 ¼ dl cremefraiche 18 %
 
Varm olie/smør op i en gryde og svits løg og kartofler, indtil løget er klart.
Tilsæt squash, citronsaft og paprika, og lad det simre i ca. 15 minutter, eller til det er mørt.
Tilsæt de kogte nudler og bland retten med cremefraiche.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.378 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?