Logo

Urtefrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 250 g blandet skvalderkål, brændenælde, skovsyre, mælkebøtte,
vandmynte, bøgeblade, birkeblade (alt efter smag og behag).
ca. 250 g løgkarse
3 æg
2 dl rasp
salt og peber
lidt olie
 
Alle urterne hakkes fint - brug evt. en persillehakker.
Æg, rasp, salt og peber kommes i og det hele røres sammen til en fast fars.
Juster evt. farsen med olie.
Frikadellerne formes i hånden og steges i olie på en pande, gerne over bål
eller trangia.

Ren natur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.811 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her