Logo

Urtefarseret Shii-take

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
12 store Shii-take svampe
1 spsk olivenolie
1 lille løg, finthakket
50 g smuttede mandler
1 fed hvidløg, presset
1 spsk citronsaft
3 spsk persillekviste
3 spsk friske timianblade eller 1 tsk tørrede
3 tsk frisk rosmarin, finthakket, eller 1 tsk tørret
1 spsk purløg, finthakket
½ tsk salt
¼ tsk peber
75 g smør, hakket

Ovnen forvarmes til 175° C. Pensl en lille bradepande med smør eller olie.
Fjern stokkene fra Shii-take svampene og hak stokkene fint.
Sauter dem i olie samen med det hakkede løg et par min. og tag det af blusset.
Blend mandler, hvdløg, citronsaft og krydderurter sammen med salt, peber og smør, indtil blandingen er jævn.
Læg Shii-take hovederne i bradepanden.
Farsér shii-take hovederne med løgblandingen og derefter urtesmørret.
Fyldet glattes pænt ud.
Bag shii-take svampene 10-15 min. til de møre og fyldet bagt.

Tips: De urtefarserede shii-take svampe smager bedst helt nylavede og varme.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 998 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?