
 
En god ide til sommerferien. Et let og grønt måltid anrettet
på hver sin tallerken - det sparer opvask og tid. Til 4 personer
Tilberedningstid: 25 min. 
 
#
250 g bacon i skiver 
1 stort fast salathoved 
10 g smør 
1½ dl bouillon 
3 dl ærter, friske eller frosne
6-8 små tomater 
salt 
persille 
4 hårdkogte æg 
*
1. Steg baconskiverne sprøde og lad dem dryppe af på
køkkenrulle. 
Hæld baconfedtet væk. 
 
2. Læg smørret på panden og svits salaten, der er skåret i
ottendedele. 
Tilsæt bouillon og ærter og lad grønsagerne snurre i 3 min. 
 
3. Hæld tomaterne over med kogende vand. Lad dem stå 1 min. og
flå dem. 
 
4. Arranger salat, ærter, bacon og de hele, flåede tomater
på en tallerken. 
Pynt med halve, hårdkogte æg og drys med persille.