8 vagtler 
250 g  kalvebrisler 
100 g  gedeost 
80 g  friske morkler 
1 dl  hvidvin 
3 spsk  cognac 
1 melon 
citronsaft 
150 g  smør 
salt og peber 
Courtbouillon: 
1 lille løg 
1 gulerod 
peberkorn 
timian 
laurbærblad 
en smule eddike 
vand 
Gnid vagtlerne med salt og peber, brun dem hurtigt i en stegegryde og sæt gryden i en 200ºC varm ovn, ca. 20 min. 
Skær melonen i kugler med en lille skarp ske eller et kuglejern, og mariner frugten i citronsaft. Kog courtbouillonen 20 min. og blancher brislerne heri 5 min. 
Fjern hinder og sener, skær brislerne ud som medaljoner og steg dem forsigtigt i smør. 
Læg gedeosten over brislerne, gratiner dem kort i ovnen og hold dem varme. Steg morklerne hurtigt på en varm pande, tilsæt skyen fra vagtlerne, hvidvin og cognac og kog saucen ind. 
Tilsæt stykker af koldt smør – saucen må ikke koge, efter at smørret er kommet i. 
Anret vagtlerne på portionstallerkener med gratinerede brisler, melonkugler og morkelsauce. Pynt med lidt bredbladet persille.