Logo

Vagtler med cognac

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 vagtler
salt og peber
4 vinblade
4 meget tynde skiver fersk spæk
ca. 75 g smør
¾-1 dl cognac
ca. ¾ dl piskefløde
 
Tør vagtlerne af og drys salt og peber ind i dem. Bind et vinblad og en
meget tynd skive spæk om hver fugl.
Brun smørret og steg vagtlerne i det uden tilsætning af væsken.
Vend dem ofte.
Fjern spæk og vinblade efter 5-6 minutters forløb og steg vagtlerne videre
i 6-7 min.
Kom cognac og fløde i skyen og hæld den over vagtlerne ved serveringen.
Spis dem med franske kartofler, flûte og grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.743 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her