Logo

Varm røget aborre med kartofler og sommerkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kasper røghat er uovertruffen til rygning af fisk. Vejer og fylder ikke meget at have med i baga­gen fx på camping.
 
4 aborrer eller foreller
Rygeovn - fx "kasper røghat"
2 bøgesmuld
Groft salt og peber
15-20 kartofler i skiver
Bacon i tern
1 skalotteløg
Spidskål
Olie til stegning
 
Kom bøgesmuld i bunden af rygeovnen.
Stil rygeovnen ovenpå campingblusset, som skal placeres udenfor !!
Gnid fiskene i groft salt.
Ryg i 15-20 minutter under konstant svagt blus.
Samtidig steges kartoflerne i olie.
Tilsæt bacon og løg og lad det småsimre.
Tilsæt spidskål i strimler umiddelbart før servering.
 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.106 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skinke med skorzonerrødder- opskrift til lækker hverdagsmadSkorzonerrødder bliver også kaldet fattigmandsasparges. De ser måske lidt utilnærmelige...
• Indbagt kalkunEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Squash, bagt - 26 fedt %Lækker måde at lave sqaush på som tilbehør til for eksempel kød. Her er retten lavet med...
• Salmonellafri koldskål med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os