Logo

Varm røget aborre med kartofler og sommerkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kasper røghat er uovertruffen til rygning af fisk. Vejer og fylder ikke meget at have med i baga­gen fx på camping.
 
4 aborrer eller foreller
Rygeovn - fx "kasper røghat"
2 bøgesmuld
Groft salt og peber
15-20 kartofler i skiver
Bacon i tern
1 skalotteløg
Spidskål
Olie til stegning
 
Kom bøgesmuld i bunden af rygeovnen.
Stil rygeovnen ovenpå campingblusset, som skal placeres udenfor !!
Gnid fiskene i groft salt.
Ryg i 15-20 minutter under konstant svagt blus.
Samtidig steges kartoflerne i olie.
Tilsæt bacon og løg og lad det småsimre.
Tilsæt spidskål i strimler umiddelbart før servering.
 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.927 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Glaseret laksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rikke Duelunds fiskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grøn lasagneDen grønne lasagne er nem at tilberede, da der kun er en sauce. Nyd som grøn ret eller...
• Dadelkage med sabayonne og appelsinDer er smæk på smagen i den super-saftige dadelkage, der har fået hældt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvad spiser du til frokost?



Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?





Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os