Logo

Varm røget aborre med kartofler og sommerkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kasper røghat er uovertruffen til rygning af fisk. Vejer og fylder ikke meget at have med i baga­gen fx på camping.
 
4 aborrer eller foreller
Rygeovn - fx "kasper røghat"
2 bøgesmuld
Groft salt og peber
15-20 kartofler i skiver
Bacon i tern
1 skalotteløg
Spidskål
Olie til stegning
 
Kom bøgesmuld i bunden af rygeovnen.
Stil rygeovnen ovenpå campingblusset, som skal placeres udenfor !!
Gnid fiskene i groft salt.
Ryg i 15-20 minutter under konstant svagt blus.
Samtidig steges kartoflerne i olie.
Tilsæt bacon og løg og lad det småsimre.
Tilsæt spidskål i strimler umiddelbart før servering.
 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.323 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllingespid med peberfrugt, Apetina og kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BaconbøfEn lækker bøf lavet med hakket oksekød og bacon, samt tilhørende sauce. Smager glimerende...
• Lammekrebinetter med dildstuvede kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalvekoteletter med linser + Clafoutis med rabarberKalvekød er magert, og din kan krop bruge de nyttige proteiner til at opbygge muskelmasse...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!