600 g  persillerod
2 løg
1 æble
1 ½ spsk  olie 
 salt
 peber 
1 ½ dl  vand
1 spsk  limesaft
 
1 dl  piskefløde 
300 g  pastapenne
3 spsk  ristede pinjekerner
2 spsk  grofthakket frisk timian
1 tsk  fraskrevet limeskal 
Persilleroden skrælles og skæres i ca 2 cm store  tern. 
Løget skæres i skiver og æblet skæres i 2 cm store  tern. 
Grønsager og frugt svitses i olie i en sauterpande med låg.  
Saft og peber drysses over og vand og limesaft hældes over. 
Grønsagerne simrer under låg i ca 7 min indtil persilleroden er mør men ikke blød. 
Fløden hældes i og blandingen koges sammen 1 min. 
Nykogt pasta blandes med cremet persillerod, pinjekerner, timian og limeskal.  
Serveres straks med brød.