Logo

Vegetar pasta - med pinjekerner og timian

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g persillerod
2 løg
1 æble
1 ½ spsk olie
salt
peber
1 ½ dl vand
1 spsk limesaft

1 dl piskefløde
300 g pastapenne
3 spsk ristede pinjekerner
2 spsk grofthakket frisk timian
1 tsk fraskrevet limeskal

Persilleroden skrælles og skæres i ca 2 cm store tern.
Løget skæres i skiver og æblet skæres i 2 cm store tern.
Grønsager og frugt svitses i olie i en sauterpande med låg.
Saft og peber drysses over og vand og limesaft hældes over.
Grønsagerne simrer under låg i ca 7 min indtil persilleroden er mør men ikke blød.
Fløden hældes i og blandingen koges sammen 1 min.
Nykogt pasta blandes med cremet persillerod, pinjekerner, timian og limeskal.
Serveres straks med brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.201 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her