Logo

Vietnamisk Oksekødsgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 forårsløg
2 fed finthakkede hvidløg
1 stilk hakket citrongræs
½ spsk olie
300 g oksekød i tynde strimler
3 dl vand
4 spsk sojasauce
1 spsk fishsauce
1 tsk hakket chili
1 spsk sukker
 

Snit forårsløgene. Svits løg, hvidløg og citrongræs i olien i ca. 1 min.
Tilsæt kødet og svits det med.

Tilsæt vand, soya, fishsauce, chili og sukker.

Lad retten snurre under låg ca. 40 min. Smag til.
Pynt retten med masser af frisk koriander.

Tips: Denne ret er en fedtfattig opskrift og indeholder 430 kcal pr. person. Kan serveres med ris, helst naturris (beregn 40 g pr. person) eller server den uden ris men supplér med en masse friske grønsager (peberfrugt, squash, aubergine).

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.531 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?