Logo

Vikingebøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1-2 svinemørbrad
70 g tomatkoncentrat
2 spsk paprika
1 spsk karry (med top)
1 løg
1 fed hvidløg
1 tsk sukker
½ l. oksebouillon
½ l. fløde
kartofler
salat

Svinemørbraden skære i ca. 2 cm. tykke skiver og svitses på panden. Panden koges af med oksebouillonen.
I en gryde svitses løg, hvidløg, paprika og karry (og ja, der skal virkelig så meget krydderi i).
Når det er svitset af (må ikke brune) tilsættes tomatkoncentrat. Derefter tilsættes bouillon, salt, peber og fløde.
Retten bliver bedre af at stå et døgn før servering.
Serveres med ovnkartofler og en god grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.644 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her