Logo

Vikinggryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g skinkekød i tern el. svinemørbrad
1 dåse tomatpure (koncentreret) ca. 140 g
¼ l. piskefløde
¼ l. mælk
1-2 tsk karry (stærk)
1-2 tsk paprika (stærk)
salt
peber
chili granulat
margarine el. smør

Brun margarine, kød og karry i en gryde.
Tilsæt tomatpure.
Kom piskefløde og mælk i sammen paprika og lad det koge i ca. ¾ time.
Smag til med chili , salt og peber.
Serveres med ris el. pommes frites el. kartoffelmos og flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 6.172 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her