Logo

Vikinggryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g skinkekød i tern el. svinemørbrad
1 dåse tomatpure (koncentreret) ca. 140 g
¼ l. piskefløde
¼ l. mælk
1-2 tsk karry (stærk)
1-2 tsk paprika (stærk)
salt
peber
chili granulat
margarine el. smør

Brun margarine, kød og karry i en gryde.
Tilsæt tomatpure.
Kom piskefløde og mælk i sammen paprika og lad det koge i ca. ¾ time.
Smag til med chili , salt og peber.
Serveres med ris el. pommes frites el. kartoffelmos og flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 5.296 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her