Logo

Vildgås stegt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ca 2 kg vildgås
1 stort æble
2 små løg
200 g smør
200 g bacon
 
Gåsen gnides indvendig og udvendig med salt og peber og lidt timian.
Fyldes med æble og løg og lukkes.
Bacon lægges over brystet, smørret lægges i en bradepande og ovnen stilles på 280°C, når smørret er brunt sættes gåsen ind med brystet opad og dyppes med smørret.
Hæld en halv liter rødvin ved og skru ned til 200°C.
Efter en time skrues ned til 175°C.
Efter endnu en time skrues ned til 150°C.
Efter en time er gåsen færdig - 3 timer ialt.
Hæld stegeskyen fra og lad gåsen stå i den slukkede ovn medens saucen laves af skyen og vand fra kartoflerne, jævnes med fløde og hvedemel.
Tilbehør kogte kartofler og rødkål.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (21 stemmer)
Siden er blevet set 11.532 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ovnstegt kalkunbryst 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fondue bourguignonneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pikant sildefadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddebunde med appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os