Logo

Vildgås stegt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Vildgås stegt


#Ingredienser

2 kg vildgås
1 stort æble
2 små løg
200 g smør
200 g bacon
 

* Tilberedning  
Gåsen gnides indvendig og udvendig med salt og peber og lidt timian.
Fyldes med æble og løg og lukkes.
Bacon lægges over brystet, smørret lægges i en bradepande og ovnen stilles på 280 °C.

Når smørret er brunt sættes gåsen ind med brystet opad og dyppes med smørret.
Hæld en halv liter rødvin ved og skru ned til 200 °C.
Efter en time skrues ned til 175 °C.
Efter endnu en time skrues ned til 150 °C.
Efter en time er gåsen færdig - 3 timer ialt.

Hæld stegeskyen fra og lad gåsen stå i den slukkede ovn medens saucen laves af skyen og vand fra kartoflerne, jævnes med fløde og hvedemel.
Tilbehør kogte kartofler og rødkål.


Foto venligst indsendt af Jesper S.




 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (23 stemmer)
Siden er blevet set 14.913 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?