Logo

Vildlaks i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 Vildlaks (ca 1000 gr.)
Persille
1 Citron
Groft køkken salt
Alufolie

Den optøede fisk renses (for skæl, finner, hoved og hale hvis disse sidder på) og skylles af.
Fisken lægges på et stykke alufolie, gnides med salt både udenpå og indeni. Det halve af citronen presses over begge sider af fisken, og saften af den anden halvdel kommes indeni.
Persillen skylles, stænglerne fjernes og fyldes i fisken.
Et nyt stykke alufolie kommes over fisken og kanterne af de to stykker alufolie rulles sammen (op imod toppen af fisken), så der dannes en safttæt indpakning.
Fisken bages i ca. 30 minutter midt i en 200ºC varm ovn.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.374 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?