8 pølser af vildsvinekød 
 
Salsa 
450 g  karl johan svampe 
1 løg skåret i 1 ½ cm. tykke skiver 
olie til pensling 
6 blommetomater, flåede, befriet for kerner og hakkede 
2 spsk  hakket frisk merian 
1 spsk  balsamiocoeddike 
2 spsk  ekstra jomfruolivenolie 
salt, friskkværnet peber 
Tilbehør: Polenta 
 
Begynd med salsaen. 
Pensl svampene og løgskiverne overalt med olie.
Grill dem direkte over middel varme i 10-12 minutter, til de er møre og 
netop har fået farve.
Vend dem en gang under stegningen.
Lad svampe og løg køle af. 
Hak svampe og løg groft og kom det i en skål.
Kom hakket tomat og merian i og vend det godt sammen.
Tilsæt eddike, olivenolie og rigeligt salt og peber og vend det igen.
Sæt svampeblandingen til side, til den skal bruges, men ikke i 
køleskabet, da det svækker smagen. 
Pensl pølserne let med olie og grill dem over indirekte middel varme i 
15-20 minutter.
Vend dem en gang under stegningen. 
Server med en skefuld salsa og grillstegte svampe og blød polenta til.