Logo

Vildt medaljon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

8-10 skiver filet af dådyrryg mindst 2 cm. tykke
2 fint knuste enebær
salt og peber 
 
Sauce:
3/4 dl tør madeira
100 g svampe
1 dl piskefløde
1 lille kvist timian
salt og peber

 
Endvidere:  1 lille dåse gåse- eller andeleverpostej
  

Svampene gøres i stand, skylles og tørres.
Herefter skæres de i mindre stykker og svitses på panden i et par
minutter sammen med timian.
Madeira hældes over, og det koger et par minutter til alkoholen er fordampet, og smagen er koncentreret.
Pisk fløden i og smag til med salt og peber.
Kødet krydres med salt, peber og enebær, og steges i smør ca. 3 minutter på hver side.
 

Serveringsforslag: Placer en skive leverpostej på hver medaljon og hæld
saucen over. Server eventuelt med persille aspargeskartofler.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 856 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Helstegt kalkunbryst i gorgonzolasauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skærtorsdagssuppe anno 2009En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordskoksuppe med chipsJordskokker giver en dejlig cremet konsistens til supper og byder desuden på en...
• Frugtis a la plombièreEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os