Logo

Vildt hachis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ca. 300 g vildtrest
1 finthakket løg
smør
½ dl tomatpuré
20 g hvedemel
1 ½ dl bouillon vildtsky eller rødvin
salt, peber, enebær
 
Kødet hakkes fint med en kniv.
Et finthakket løg svitses i lidt smør.
Hertil kommer melet, der bages op med tomatpuré og bouillon, vildtsky eller
rødvin.
Småkoger under omrøring 5–6 min. hvorefter det hakkede kød tilsættes.
Smages til med salt, peber og et drys stødt enebær.
Kan serveres med kartoffelmos.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.377 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her