Logo

Vildtgryde - mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

750 g vildt kød
50 g svesker
100 g tørrede æbler eller pærer
100 g spæk
2 løg
½ l. bouillon
laurbærblade
6 enebær
1 spsk hvedemel
salt og peber

De tørrede frugter lægges i blød natten over.
Det finthakkede spæk smeltes i fad i 1 minut i ovnen
Kødet, bouillon og tørrede frugter kommes i fadet som sættes i ovnen med låg i 30 minutter ved 100%.
Rør rundt hvert 5. minut.
Melet drysses over retten, der gives et opkog og derefter tages ud af ovnen.
Smag til med krydderier.
Lad vildtgryden hvile 4 minutter før servering.

Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%


 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.505 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?