Logo

Vildtgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 gram røget hjort ( rå, då eller kronhjort )
5 løg
1 bdt gulerødder
250 gram champion
5 fed hvidløg
¼ pastinak
2 ½ dl kaffefløde
1 l bouillon af vildt
1 glas rødvin
smør til stegning
jævning
 
Kødet skæres i tern 2X2 cm.
Løg, pastinak og hvidløg skæres i små tern og brunes i smørret.
Kødet hældes op i gryden og det hele varmes op.
Rødvinen hældes i gryden og det koges lidt ind.
Champinon skæres i kvarter og dumpes osgså i gryden.
Gulerødder skrælles, skæres i skiver og hældes i gryden.
Bouillon hældes over og det sskal småsimre i en times tid.
Smages til med salt og peber.
Fløden hældes i og det hele gives et opkog og der jævnes hvis det er 
nødvendigt.
 
Tips: der serveres kartofler eller ris til eller måske en god hjemmelavet
kartoffelmos.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.172 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her