Logo

Vildtgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 gram røget hjort ( rå, då eller kronhjort )
5 løg
1 bdt gulerødder
250 gram champion
5 fed hvidløg
1/4 pastinak
2 1/2 dl kaffefløde
1 l bouillon af vildt
1 glas rødvin
smør til stegning
jævning
 
Kødet skæres i tern 2X2 cm.
Løg, pastinak og hvidløg skæres i små tern og brunes i smørret.
Kødet hældes op i gryden og det hele varmes op.
Rødvinen hældes i gryden og det koges lidt ind.
Champinon skæres i kvarter og dumpes osgså i gryden.
Gulerødder skrælles, skæres i skiver og hældes i gryden.
Bouillon hældes over og det sskal småsimre i en times tid.
Smages til med salt og peber.
Fløden hældes i og det hele gives et opkog og der jævnes hvis det er 
nødvendigt.
 
Tips: der serveres kartofler eller ris til eller måske en god hjemmelavet
kartoffelmos.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.380 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pasta med hvidløg, chili og parmesanostHurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens lade sig gøre. Du får her...
• Friturestegte kinarejerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pomelo med rejer og tournedos med tomat-bearnaisePå årets sidste dag serverer vi gerne lidt ekstra lækker mad. Med flere retter bliver...
• Ovnstegte bananer med vanilleisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!