Logo

Vinkogt bayonneskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg bayonneskinke
vand
½ flaske rødvin
1 lille porre
6 hvide peberkorn

Læg skinken i en gryde og hæld så meget vand ved, at det lige dækker.
Bring skinken i kog, fjern skummet og lad den koge sagte under låg i ca. 20 min.
Hæld kogevandet af gryden.
Tag skinken op og træk sværen af.
Læg skinken tilbage i gryden og tilsæt vinen samt lidt af kogevandet, hvis det er nødvendigt for at dække skinken.
Kom porre og krydderier ved og fortsæt kogningen under låg ved svag varme i ½ time.
Hvis skinken skal serveres kold, afkøles den i suppen.
Servér skinken varm eller kold, skåret i tynde skiver.
Små kogte pillekartofler og madeirasauce eller cumberlandsauce og kogte grønsager eller stuvet spinat spises til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.764 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her