Logo

Vinterfarsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hakket skinkekød med højst 12% fedt
1 porre (ca. 150 g)
2 gulerødder (ca. 150 g)
½ dl havregryn
1 ½-2 dl mælk
1 æg
½ tsk tørret timian
1 ½ tsk salt
1\4 tsk peber
 
Porren renses og skæres i tynde skiver.
Gulerødderne skrælles og rives groft.
Porren og gulerødderne koges 3-5 min. i letsaltet vand.
Havregrynene udblødes i 1 dl mælk.
Resten af ingredienserne til farsen røres i de udblødte havregryn
sammen med porren og gulerødderne.
Resten af mælken røres i, til farsen har en passende konsistens.
Farsen fyldes i en smurt bageform ved 200ºC i ca. 1 time på nederste
rille.
 
Tips: Farsbrødet serveres 1. dag varmt fx. med ovnsteget kartofler og
råkost. 2. dag er farsbrødet lækkert koldt fx med varm pastasalat.
Farsbrødet er også velegnet som pålæg.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 979 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?