Logo

Vinter Farsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g hakket kalv og flæsk max 10 %
1 æg
2 spk hvedemel eller rasp
¾ dl mælk
1 stor grøn peberfrugt
1 porre
1oo g reveven selleri
1 kop frosne ærter
1- 2 fed hvidløg
2 tsk karry ( gerne stærk )
1 - 2 tsk salt
et godt drys peber
 
Det hakkede kød, mælk, æg, hvedemel,karry og salt og peber blandes sammen i en skål. Tilsæt de fint hakkede grønsager og den revne seller og det hakkede hvidløg.
Pensl en form med lidt olie og kom farsbrødet i.
Jeg bruger en firkantet keramik form. Bages i ovnen ved 200°C i ca 30 - 40 min.
Server farsbrødet med en pastasalat og flûte.
Kartofler, sauce og rødbeder er også en mulighed.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.994 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her