Logo

Vueltagryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 - 600 g svinekød i tern
30 g smør
100 g mager bacon i tern
2-3 fed hvidløg i tynde skiver
1 dåse flåede hakkede tomater
1 grøn peberfrugt i strimler
250 g champignoner i skiver
1 tsk groft salt
½ tsk friskkværnet peber
1 spsk paprika
1 glas grønne oliven med paprika
2 dl kalve eller svinebouillon
¼ liter piskefløde
kulør
Smørret brunes let i en gryde.
Kom skinkekød, bacon og hvidløg i gryden og svits til kødet er brunet. Hakkede tomater, peberfrugt og champignoner kommes i gryden.
Salt, peber og paprika drysses over.
De grønne oliven deles og blandes forsigtigt med grydens indhold.
Fløden og bouillon tilsættes sammen med kulør.
Retten skal derefter koge ved svag varme i ca. 45 min.
Gryderetten smages til med salt og serveres med lidt hakkede oliven.
Tilbehør: Løse basmati ris   

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.700 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her