Logo

Vitello Tonnato

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
750 g kalvebov
1 løg, spækket med laurbærblad og nellike
1 gulerod
1/2 porre
1/4 selleri
Salt
Knuste peberkorn
1/2 tube mayonnaise
1 ds tun

Garneture:
Asparges
Kapers
Salat

Kødet lægges i vand så det næsten er dækket, skummes og krydres. Grønsagerne kommes i og det helle koges ved svag varme, halvt tildækket. (kødet er færdig, hvis kødsaften er gennemsigtig, når der stikkes en gaffel i).

Tunfisken pureres fint, blandes med mayonnaise, og spædes med den afkølede bouillon, til det er tyktflydende.

Smag til med et blandingskrydderi, hæld det over det udskårne kød og garnér.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.287 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødspætter med smørsauce og kartoflerRødspætter er en af sommerens gode fisk. Server med syltede tyttebær - ligesom i...
• Hedvigs gryde En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skinkeschnitzler på spidSaftige schnitzler fra skinken eller nakken er meget velsmagende. Husk at marinere...
• Ris à l'amande 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os