Logo

White Bean Chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 ds færdigkogte hvide bønner (uden væde)
4 fed hvidløg
2 mellemstore øg
et lille glas grøn salsa (evt. hakket jalapeno fra dåse)
2 kyllingebryster (skåret i tern uden ben)
2 tsk spidskommen
2 tsk oregano
1/2 tsk rødt chilipulver (alt efter smag og styrke)
hønsebouillon (eller vand med en terning!)
2 spsk olie
 
Løg og hvidløg hakkes fint og svitses i en gryde med olie.
Når løgene er klare tilsættes krydderier og kyllingestykker.

Tilsæt bønnerne og chilien når kyllingen har fået farve (skal ikke brunes, bare lukkes).
Derefter tilsættes kyllingefond så konsistensen bliver rigtig.
Kan evt. jævnes med en alm. meljævning.
Server med godt brød (gerne surdej), cremefraiche og en god revet cheddar.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 839 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fisk og pasta i fadPasta i ovnen kan være andet end lasagne. Prøv denne pastaret med rødspætte, friske...
• Pasta med ostesauce, oksekød og svampeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldt kalkunbryst med gulerødder i appelsinskyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokoladeflødesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os