Logo

Wienerkrebineter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hakket kalvekød
1/2 dl bouillon
1 æg
rasp
Smør
1 citron
Kapers
Peberrod
4 anjosfileter
Salt
friskkværnet peber

Rør kødet til en fars med bouillon, æg, salt og friskkværnet peber.
Form dem til store flade krebinetter, og vend dem i rasp.
Steg krebinetterne på en pande cirka 5 minutter på hver side.
Læg krebinetterne på et fad, og kom en skive citron på, derefter anjosfilet, peberrod og kapers.
Serveres med ærter og kartoffelmos eller råstegte kartofler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.133 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vildandepaté med salat og brødNår go'e venner eller familie står for døren, varmer vi op med opskriften på vildandepaté
• Kyllingelever i cider- og sennepssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Andesteg med brunkålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblepie, franskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os