Logo

Wienerkrebineter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hakket kalvekød
½ dl bouillon
1 æg
rasp
Smør
1 citron
Kapers
Peberrod
4 anjosfileter
Salt
friskkværnet peber

Rør kødet til en fars med bouillon, æg, salt og friskkværnet peber.
Form dem til store flade krebinetter, og vend dem i rasp.
Steg krebinetterne på en pande cirka 5 minutter på hver side.
Læg krebinetterne på et fad, og kom en skive citron på, derefter anjosfilet, peberrod og kapers.
Serveres med ærter og kartoffelmos eller råstegte kartofler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.316 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kold kalvesteg med grøn sauceDu kan sagtens tilberede stegen dagen før. Tag den ud af køleskabet mindst 30 min. før...
• Tærte og pizza med nye kartoflerPizza med tynde skiver sprøde, nye kartofler eller en tærte med kartoffelfyld er lækker og...
• Kylling Provence + Banandessert med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Is-mousse med mynteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!