Logo

Wienerschintzel med stegte kartoffelskiver

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 tynde skiver mørt kalveinderlår, 175-200 g
1 sammenpisket æg
Salt
peber
rasp til panering
500 g kartofler
Smør til stegning
½ citron

Kødet paneres i æg og vendes i en blanding af salt, peber og rasp. De brunes straks i smør på en pande 2 min. på hver side.

Kartoflerne skrælles og koges møre. Brunes i smør på en pande, til de er gyldne.

Servér straks med citronskiver og evt. salat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.069 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her