Logo

Wok med røget tun i teriyaki

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g røget tun, strimlet
100 g blomkålsbuketter
100 g broccoli buketter
50 g porrer, i skiver
50 g gulerødder, i strimler
100 g squash, i kvarte
50 g teriyaki sauce
10 g paprikapulver
Salt
Peber
Olie til stegning

Olien kommes i en wok og varmes godt, og tunkødet steges hurtigt gylden i olien, grønsagerne kommes ved sammen med teriyaki saucen og paprika pulveret og steges til grønsagerne er møre, smages til med salt og peber.

Hertil kan serveres kogte stegte Basmatis ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.636 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her