Logo

Wok med skinkekød og kål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
350 g magert skinkekød i strimler
1 spsk majsolie
1-3 fed finthakket hvidløg
evt. lidt fintsnittet chili eller hakket syltet ingefær
1 fintsnittet rød peber
1 lille snittet savojkål
1-2 spsk kyllingefond + 1/2 dl vand

Rist hvidløg og evt. chili eller ingefær i en wok eller en stor pande. Tilsæt kødstrimlerne og rist dem i et par minutter under omrøring.
Bland peberfrugt og den stimlede kål i, og steg videre ved rask varme i 3 - 4 minutter.
Tilsæt lidt kyllingefont og steg yderligere til kød og grønsager lige netop er møre.
Smag retten til med salt og peber og server.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 813 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fasan på dåseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Paprikakylling i skarp sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frikadelleburger med rødkålssalatEn god frikadellefars kan sagtens bruges som bøf i en burger. En rå rødkålssalat sætter...
• Chilibananer med rambutan og kumquatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!