Logo

Wok med skinkekød og kål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g magert skinkekød i strimler
1 spsk majsolie
1-3 fed finthakket hvidløg
evt. lidt fintsnittet chili eller hakket syltet ingefær
1 fintsnittet rød peber
1 lille snittet savojkål
1-2 spsk kyllingefond + ½ dl vand

Rist hvidløg og evt. chili eller ingefær i en wok eller en stor pande. Tilsæt kødstrimlerne og rist dem i et par minutter under omrøring.
Bland peberfrugt og den stimlede kål i, og steg videre ved rask varme i 3 - 4 minutter.
Tilsæt lidt kyllingefont og steg yderligere til kød og grønsager lige netop er møre.
Smag retten til med salt og peber og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.256 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her