Logo

Wok med svinefilet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 frisk mild rød chilipeber
10 g smør
2 store fed hvidløg i tynde skiver
1 ½ tsk fintrevet frisk ingefær
300 g haricots verts i skrå stykker
¼ liter vand
½ liter Cheasy KarrySauce 1 5%
400 g svinefilet i strimler
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
200 g tørrede ægnudler
5 gulerødder i tynde skrå skiver (ca. 300 g)
 
Tilbehør: 240 g landbrød. 
        
 Skær chilipeberen i tynde skiver og fjern kernerne - under rindende vand. Smelt smørret i en wok eller stegepande ved kraftig varme, men uden at det bruner.

Svits hvidløg, chili, ingefær og bønner i ca. 1 ½ min.

Tilsæt vand og karrysauce.

Bring retten i kog og tilsæt kød, salt og peber.

Kog ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min.

Tilsæt nudler og gulerødder og kog videre ved kraftig varme og under omrøring ca. 6 min. - til nudlerne er "løst op" og møre, men ikke bløde. Smag til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.798 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her