
500 g store rejer, pillede
2 spsk rapsolie
1 spsk frisk ingefær
2 fed hvidløg
½ tsk køkkensalt
¼ tsk cayennepeber
500 g sukkerærter
2 dl majs på dåse
1 rød peberfrugt
3 forårsløg
 
1. Bland rejerne, halvdelen af olien, halvdelen af den revne ingefær, halvdelen af hvidløget (presset), salt og cayennepeber i en skål. Lad det stå i 1 time.
 
2. Opvarm en wok over høj varme. Tilsæt rejeblandingen. 
Svits rejerne i et par minutter og overfør hele blandingen til en skål.
 
3. Tilsæt resterende olie til wokken. 
Svits sukkerærter, majs, hakket peberfrugt, hakkede forårsløg, resterende ingefær og hvidløg. Steg det i 3 min.
 
4. Tilsæt igen rejeblandingen og steg yderligere 1 min. 
Smag til med salt og peber.