Logo

Yoghurtmarineret kylling på couscousbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 gram kyllingebryst
Marinade af:
2 dl letmælksyoghurt naturel
1 spsk friskrevet ingefær
1 fed presset hvidløg
1/2 tsk stødt kardemomme
1 1/2 tsk stødt spidskommen
salt
 
Desuden:
3 dl letmælksyoghurt naturel
2 spsk olivenolie
3 dl couscous eller ris
4 tomater
1 rødløg
 
Tilbehør: 4 lune pitabrød skåret i mindre stykker
 
Kødet skæres i ca. 4 cm tykke skiver.
Yoghurten blandes med krydderier og kødet vendes med yoghurten.
Kødet marineres i mindst 2 timer, bedst hvis det marinerer natten over i
køleskabet.
De 3 dl yoghurt afdryppes i et kaffefilter (tager ca. 1 time).
Kødet afdryppes godt og vendes med olie.
Nu lægges stykkerne på en rist og grilles i ovnen ca. 15 minutter, indtil
de er gennemstegt.
Couscoussen tilberedes efter anvisning på pakken, og lægges herefter på et fad med kyllingestykkerne lagt over.
Fadet pyntes med tomater og rødløgsringe.
Den afdryppede yoghurt og lune pitabrød serveres til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.063 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget tunfisk sauce og pastaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Helstegt strudsefilétEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sole Bonne FemmeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risklatter med rosinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os