Logo

Glaserede hotdogs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Glaserede hotdogs

 

Denne helt specielle pølse-snack er lavet af Claus Holm på TV2 og videregives hermed.

Jeg ville nu kun bruge 1 øl og drikke den anden til.

 

Sværhedsgrad: Let

Pers. 2

#

Ingredienser

Pølser:

2 gode pølser

2 pølsebrød

2 spsk brun farin

2 spsk sennep

2 dl malteddike

frisk timian

1 spsk smør

 

Porrer:

2 små porrer, deles i ringe og steges

røget salt

1 citron

 

Mayonnaise:

1 glas økologisk mayonnaise

1 hakket skalotteløg

1 æble, i tern

1 tsk karry

lidt citron

dild

*

Tilberedning

Pølser: Smelt ingredienserne, på nær pølsen.

Den vendes i, som en gammeldags glaseret skinke.

 

Porre: Del de to porrer i ringe og steg dem i smør og krydr.

Bunden fritteres og krydres.

 

Mayonnaise: Bland ingredienserne og smag til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 612 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?