Logo

Svensk pølseret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svensk pølseret

 

Hurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens lade sig gøre. Du får her opskriften på nem aftensmad, som er let at lave...Velbekomme

Til 4 personer

 

# Ingredienser

1 spsk hvidvinseddike

1 dl piskefløde

2 dl minimælk

1 dåse koncentreret tomatpuré

1 tsk paprika

1 gult løg

1 bundt forårsløg

salt og peber

1 kg kartofler

olie

4 wienerpølser

1 bundt purløg

 

* Tilberedning

Skær pølserne i stykker og rist dem på en slip-let pande i lidt olie.

Steg dem ved svag til middelvarme, langsomt, så sprækker de ikke, eller branker.

Læg pølserne på fedtsugende papir. 

 

Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. 

Gør forårsløgene i stand og skær dem i fine skiver. 

Skær løget i tern og steg disse bløde og blanke i lidt olie.

Kom paprika, tomatpuré, mælk, piskefløde og eddike ved.

Lad det simre et øjeblik. 

 

Kom kartofler, pølser og forårsløg i, varm godt igennem og smag til med salt og peber. 

Klip purløg over serveringsfadet/skålen.

 

Tips:

I stedet for piskefløde (38% fedt), kan anvendes cremefraiche (18% fedt).

Vælg en enkel grøn salat som salat til denne lidt tunge ret. Det fungerer fint, smager godt og føles dejligt.

 

Energi/pers: 596 kcal. Protein 4 g. Kulhydrater 11 g. Fedt 6 g. Fedtenergi 47 %.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.768 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her