Logo

Pasta med pølser og broccoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med pølser og broccoli

 

Det giver god smag at bruge lidt røget eller tørret kød som skinke eller bacon i pastasaucen. Pølser giver samme gode bund af velsmag, så prøv fx den stærke spanske chorizo, en god hvidløgspegepølse eller andre kraftige små spegepølser. Nogle supermarkeder fører friske chorizopølser, men vi bruger den lufttørrede type i denne opskrift.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Koge/stegetid: 15 min.

 

#

500 g broccoli

1 stort løg

2 spsk olie

150 g lufttørret chorizo

4 tomater

2 fed hvidløg

500 g penne eller anden pastatype

1 bundt basilikum

Tilbehør: parmesanost

*

 

Skær broccolien i små buketter, og skær stokken i små terninger.

Kog dem i et par min. i letsaltet vand, og lad dem dryppe af i en sigte.

 

Pil løget, hak det fint, og svits det i en gryde med olie i 3-4 min.

Skær pølsen i små terninger, og steg dem sammen med løgene i 5min.

Skær tomaterne i terninger.

Hak hvidløgsfeddene fint.

Hak basilikummen groft.

 

Bland broccoli, tomater og basilikum med løg og pølser, og varm det hele godt igennem.

 

Kog pastaen i en stor gryde i letsaltet vand efter pakkens anvisninger.

Dryp pastaen af, og vend den i saucen.

Smag til med salt og peber, og server straks - evt. med frisk revet parmesanost til at drysse på toppen.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.990 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her