Logo

Friterede jomfruhummerhaler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 store jomfruhummerhaler
1 limefrugt
100 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1/2 dl vand
1 knivspids salt
2 dl vindruekerneolie

De friske jomfruhummerhaler pilles og dryppes med lidt limesaft.
Rør en dej af hvedemel, bagepulver, vand og salt.
Opvarm vindruekerneolien til stegetemperatur (180ºC). 5 min. før serveringen dyppes halerne i dejen og frituresteges i olien til de er gyldne.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.163 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frølår i hvidvinssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Roquefortsalat med kyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillede hummerhalerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dansk æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!