Logo

Lammekoteletter med skaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

16 enkelte lammekoteletter med ribben "skaft"
1 fed hvidløg
salt og peber
olie og smør til stegning

Skær næsten hele fedtkanten af koteletterne og skrab skaftet helt fri, så skaft og kød ligner et 9 tal.
Gnid chops'ene med et overskåret fed hvidløg, varm olie og smør og steg chops'ene 1-2 minutter på hver side, krydder dem med salt og peber når de bliver vendt.
Lad dem hvile tildækket på et varmt fad i 2-3 minutter inden de serveres.

Små lamchops er gode til Brunch eller på et hors d'oeuvre bord, beregn så 2-3 stk pr. person.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 773 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kold kalvesteg med grøn sauceDu kan sagtens tilberede stegen dagen før. Tag den ud af køleskabet mindst 30 min. før...
• Æg-tomat hors d'oeuvreEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllingelår i krydret yoghurtmarinadeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbæris 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!