Logo

Spicy Chicken Empanadas – bedst med madABC.dk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spicy Chicken Empanadas – bedst med madABC.dk 

 
Du vil ikke være i stand til at modstå disse sydamerikanske kager, pakket med krydret kylling, oliven og duftende koriander. Server med spicy chipotle-mayo til at tage dem til næste niveau.

20 min forberedelse. 35 min kogetid. 16 stykker.

 
# Ingredienser
2 spsk olie
400 g kyllingelår-fileter, uden ben
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, knust
1 tsk almindeligt hvedemel
1 tsk stødt spidskommen
½ tsk stødt koriander
½ tsk sød paprika
125 ml (½ kop) hønsefond eller vand
1 hårdkogt æg, hakket groft
¼ kop finthakket frisk koriander
225 g (¾ kop) mayonnaise
4 plader frossen færdigrullet butterdej, delvist optøet
16 små udstenede oliven
1 æg, let pisket

 
* Tilberedning
Forvarm ovnen til 200°C/180°C varmluft.
Smør 2 store bageplader og beklæd med bagepapir.

 
Opvarm 1 spsk olie i en stor stegepande ved middel varme.
Tilsæt kyllingen og steg, vend, i 8 min eller indtil brunet.
Overfør til en tallerken og stil til side, indtil den er kølig nok
til at håndtere. Riv kyllingen fint.

 
Opvarm den resterende olie i gryden ved middel varme.
Tilsæt løg og hvidløg og steg under jævnlig omrøring i 4 min
eller indtil de er bløde.
Tilsæt mel, spidskommen, koriander og paprika og rør rundt.
Kog under omrøring i 1 minut.
Kom kyllingen tilbage i gryden, tilsæt bouillon og bring det i kog.
Lad det simre i 2 min eller indtil det er tyknet lidt.
Stil til side for at køle helt af.

 
Rør æg, koriander og ¼ kop mayonnaise i kyllingeblandingen. Krydr.

 
Brug en rund 10 cm udskærer til at skære 16 runde skiver af dejen.
Læg 1 spiseskefuld kyllingeblanding og 1 oliven i midten af hver skive.
Fold dejen over for at omslutte fyldet, og form halvmåneformer.
Tryk på kanterne med en gaffel for at forsegle.
Læg dem på de tilberedte bakker og pensl med sammenpisket æg.
Drys med salt, hvis du har lyst.
Bages i 20 min eller indtil de er gyldne og gennemstegte.
Server med den resterende mayonnaise til dypning.

 
Tips: Kyllingen kan tilberedes dagen i forvejen, og lunes.
Opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet.

 
Se alle de bedste opskrifter med snacks
 

✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Grill, Tøm køleskab,
 Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 85 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her