
 
Server små lækkerier
uden brug af kniv og gaffel til studenterbuffeten eller sankthansaften.
Opskriften er nem at gå til, og det meste kan forberedes i god tid, inden
gæsterne kommer. 
Arbejdstid: 20 min. Ikke
fryse-egnet. Opskriften er til 8 personer.  
 
#
300 g pillede rejer 
2 avocadoer (skåret i
små terninger) 
2 hjertesalat
(fintsnittede) 
1 lille rødløg
(finthakket) 
 
Dressing: 
½ frisk chili
(finthakket, uden frø) 
2 spsk limesaft 
4-5 spsk olie 
½ tsk honning eller
sukker 
salt og peber 
*
 
Pisk dressingen
sammen. 
Vend rejerne med
avocado, salat og rødløg og vend dressingen i. 
Fordel i små glas. 
 
Tips: Rejerne kan
erstattes med kogt krabbekød. Er krabberne friskkogte, kan du anrette salaten i
krabbeskallerne. 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin