
Her taler billedet vel for sig selv - 4 dejlige ingredienser og lidt marinade - så er den salat hjemme 
Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 20 min. 
#
250 g kogte bønner 
1 glas sorte oliven uden sten 
50 g flækkede, smuttede mandler 
4 æg 
 
Marinade: 
1½ dl olie 
½ dl hvid- eller rødvinseddike 
salt og peber fra kværn 
*
1. Brus de friskkogte friske eller frosne bønner over med
koldt vand. 
Lad dem dryppe af. 
2. Kog æggene i 6 min. 
De må ikke være helt hårde. 
3. Skær de sorte oliven en gang over. 
4. Rist mandlerne på en pande i en lille klat smør - eller
på en tør pande. 
5. Anret bønnerne midt på et aflangt fad i en bred stribe. 
Arranger de sorte oliven i en stribe ved siden af og yderst
de ristede mandler. 
Pil æggene og skær dem over på langs. 
Læg dem på den modsatte side af bønnerne. 
Server fx en avocado-dip (se opskrift) til. 
Den skal røres op med lidt mælk, så den bliver lidt tyndere
i konsistensen. 
eller  
Olie-eddikemarinade
Ryst ingredienserne sammen og smag marinaden til - evt. også
med hvidløg og/eller lys, usødet sennep. Marinaden kan også tilsættes
krydderurter. 
 
Citronmarinade
Citronmarinader tilberedes på samme måde som
olie-eddikemarinaden, men med friskpresset citronsaft i stedet for eddike.
Citronmarinaden har en finere smag end eddikemarinaden og passer til sarte krydderier
og krydderurter.