
 
BLT står for bacon, lettuce (salat), tomato - og er en
klassisk amerikansk sandwich. Her har vi brugt ingredienserne til en lækker
dip. 
4 personer. Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 5 min. 
 
#
150 g bacon i skiver 
1-2 tomater 
1 bundt rucolasalat 
75 g mayonnaise 
1½ dl kvark eller cremefraiche 
salt og peber 
 
Tilbehør: 
fx brød eller sprøde grønsager 
*
Steg baconskiverne sprøde på en pande, og dryp dem af på et
stykke køkkenrulle. 
Hak dem i små stykker. 
Skær tomaterne i kvarte, og skrab kernerne ud. 
Hak frugtkødet med en kniv. 
 
Skyl rucolasalaten, og hak den fint. 
Rør mayonnaise sammen med kvark eller cremefraiche, og rør
de øvrige ingredienser i. 
Smag til med salt og peber. 
Server fx med små stykker ristet brød eller sprøde grønsager
som fx bladselleri, hjertesalatblade eller grønne asparges. 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin