
 
Salat: 
200 g blomkål 
200 g broccoli 
1 lille radicchiosalat 
2 skivertørt grahamsbrød 
1 spsk olivenolie 
1 fed hvidløg 
Dressing: 
1 spsk finthakket skalotteløg 
5 spsk olivenolie 
2 spsk kryddereddike 
1 spsk citronsaft 
1 tsk sennep 
Blomkål og broccoli deles i små buketter. 
Stokkene skæres i små terninger. 
Kålen lægges i kogende vand 2 min., hvorefter den afdryppes og afkøles. 
Salaten rives lidt i stykker. 
Brødet skæres i små terninger, som ristes gyldne i olivenolie tilsat 
knust hvidløg. 
Til dressingen røres alle ingredienserne sammen, og der smages til med 
salt, peber og sennep. 
Lige inden serveringen blandes alle ingredienserne til salaten, og 
dressingen hældes over.