
 
En god
sensommersalat, der går godt sammen med grillet kød. 
Arbejdstid: 15 min.
Kogetid: 5 min. Ikke fryse-egnet (2-3 personer) 
 
½ blomkål 
250 g grønne bønner 
 
Dressing: 
1 tsk dijonsennep 
1 spsk citronsaft 
2 spsk jomfruolie 
evt. 1-2
ansjosfileter (hakkede) 
salt og peber 
*
 
Del blomkålen i
buketter. 
Nip bønnerne og skær
dem evt. i mindre stykker. 
Blancher grønsagerne
3-4 min. i kogende, letsaltet vand og læg dem straks i iskoldt vand. 
Hæld dem i et
dørslag til afdrypning. 
 
Pisk dressingen
sammen og vend grønsagerne i. 
Server som tilbehør
eller forret. 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin