Logo

Blomkålssalat med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bacon gør som regel bare retter bedre, og denne er ingen undtagelse. Blomkålssalaten her med bacon smager lækkert og er perfekt til kødretter. Eller server den til frokost med groft brød.

 

½ blomkålshoved
ca. 100 g bacon (helst i tern)
2-4 tomater
3 spsk pinjekerner
persille
1 spsk vineddike
3 spsk vindruekerneolie
1 tsk dijonsennep
½-1 fed hvidløg
salt peber

*
 
Blomkålen skilles i små buketter og blancheres i 3 minutter.
Afkøles.
Bacontern ristes sprøde og lægges på fedtsugende papir.
Pinjekernerne ristes.
Tomaterne skæres i både.
Persillen hakkes.
Eddike, olie, hvidløg, salt og peber blandes godt.
Blomkål og tomater lægges i et fad med høje sider.
Dressingen hældes over. Det står 15-30 min.
Sprødt bacon og pinjekerner drysses over.
Hakket persille på toppen til sidst. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.100 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her