¾ kg røde kartofler skåret i 2 ½ cm. bidder
1 mellemstor buket broccoli skåret i små stykker
1 spsk hvidvinseddike
1 tsk salt
1 stor rød peberfrugt skåret i tynde strimler
½ l. friske majskerner (fra 2 store kolber)
2 spsk olivenolie
2 dl yoghurt naturel
2 tsk hakket frisk timian
¼ tsk friskkværnet sort peber
*
Opvarm kartoflerne og 3 liter vand i en 4 l. gryde over kraftig varme, og
bring dem i kog.
Skru ned for blusset, læg låg på, og lad kartoflerne simre i 10 minutter.
Tilsæt majsene, lad dem simre i 5 minutter.
Tilsæt broccoli, lad det hele simre i endnu 2 minutter, eller indtil
grønsagerne er møre.
Hæld vandet fra.
Skyl grønsagerne i koldt rindende vand.
Bland yoghurt, olie, eddike, timian, salt og peber i en stor skål, og rør det godt sammen.
Tilsæt grønsagsblandingen og de røde peberfrugtstrimler, bland det godt.
Server ved stuetemperatur, eller sæt salaten i køleskabet til senere
servering.